2011/10/24

Är jag korkad eller bara trög?

Idag är ingen bra dag. Jag känner mig helt utmattad av allting och jag känner mig fruktansvärt frustrerad.

Jag fattar inte skolan. Jag läser och läser och ändå får jag inte in vad det handlar om. Detta gör mig fruktansvärt frustrerad eftersom jag aldrig har haft speciellt svårt att lära mig saker tidigare. Fast skillnaden är kanske att jag varit väldigt intresserad av det jag läst innan. Företagsekonomi skrämmer mig lite och det är precis som om det låser sig. Så jag blir bara frustrerad samt att klumpen i magen växer eftersom jag är rädd att jag redan nu på andra kursen ska tabba mig.
Sedan är jag riktigt trött. Jag hinner inte med allt just nu. Skolan med heldagar 5 dagar i veckan, aktiviteter för tjejerna, mat, lite jobb och så vidare. Det känns för tillfället som om jag inte hinner stanna upp och andas bara.
Idag behövdes det en liten punktering på bilen för att jag skulle bryta ihop totalt. Har suttit och gråtit, hulkandes som ett litet barn, över det jäkla däck. Och allt är för att jag känner att jag inte hinner med. Det känns som om jag skulle behöva sitta och läsa även kvällar med det finns verken tid eller lust eftersom jag gärna vill ha lite tid till min kära lilla familj.

Jag trodde kanske det skulle bli lite bättre av att få skiva ner mina känslor just nu men jag mår fortfarande likadant. Borde läsa vidare men känner bara för att gå och lägga mig igen och dra täcket över huvudet och få gråta en skvätt till över hur jäkla korkad jag känner mig nu när jag inte ens kan få in denna jäkla företagsekonomi. Avskyr att känna mig korkad.

5 kommentarer:

katarina sa...

du är inte korkad.. du är mänsklig... finns det möjlighet för dig att skippa jobbet under tiden skulle det nog vara en fördel. finns det möjlighet för dig att få hjälp med aktiviteterna för barnen ibland (vet att du har en man men även han kan vara upptagen ibland) var inte rädd för att be om hjälp. har du ngn som kanske kan komma o ta en sväng med din dammsugare? el byta en maskin tvätt? osv.. du behöver inte vara superkvinna *skratt* men först o främst.. du är inte korkad!!

Nettan sa...

Tack. Problemet är att kära maken redan gör så mycket han hinner med. Han står just nu för den mesta marktjänste här hemma och ändå klagar jag. Jag borde skämmas men jag rår inte för att jag ändå känner mig otillräcklig och att jag inte hinner med. Ja, jag är kanske männsklig iaf ;-). Kram Nettan

Västgötskan sa...

Förstår exakt vad du menar! När man har saker att göra upp över öronen så krävs det små skitsaker för att man fullständigt ska bryta ihop... :-(

Hoppas det känns bättre framåt kvällen.
Kram på dig!

Anneli sa...

Känner precis igen känslan Nettan! Är det kanske så att vi som alltid haft lätt för att lära oss saker har svårare för att acceptera att vi inte förstår? Jag vet inte men det skulle kunna vara så... Det bästa du kan göra är att släppa allt i kväll även om det känns som att du måste en massa. Ta en myskväll med familjen och strunta i allt hemma som behöver göras och gå och lägg dig tidigt så ska du se att i morgon så känns det lite bättre igen och du kan ta tag i allt med en helt annan känsla. Skulle du mot all förmodan vakna i morgon och fortfarande känna dig sån så tar du en ledig kväll till helt enkelt. :) Världen kommer att fortsätta snurra på oavsett om du bromsar upp eller ej men frågan är om du ska orka hänga med i allt som händer runt om i ditt liv just nu... Ska du det så måste du säga stopp när du har en dålig dag och som sagt så går inte jorden under även om du stannar upp i någon dag. Kanske får du lite mer att göra någon dag men då har du orken och motivationen till det eller så är det någon annan som har hunnit göra det till dig. ;P Var rädd om dig!
Kram

Nettan sa...

Anneli: Visst kan det vara så kanske mest med tanke på att man aldrig har behövt att tänka så mycket på om det ska gå vägen eller inte. Man har hela tiden trott att det visst går att lära gamla hundar att sitta men jag måste erkänna att det är fasen så mycket svårare och det verkar ta mycket längre tid. Du är alltid så klok och har alltid så bra saker att säga när jag får mina bryt ibland. Tack ♥ / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails