2011/10/26

Svar på första tentan

Just nu är jag väldigt glad. Det känns riktigt bra efter att ha haft ett totalt psykbryt häromdagen som jag inte riktigt hämtat mig från även om det varit ganska hyfsat.

Jag har gått och väntat på mitt första tentasvar och dagarna har blivit många veckor. Mailen har kollats flera gånger om dagen och vi vet ju hur det var med tekniska Nisse (läs förra inlägget). Så äntligen när jag och Molly satt på maxi dök det upp (ni ska veta att tekniska Nisses andra hälft har fixat det så bra med mail i telefonen nu). Jag såg att det var ett mail från skolan och hjärtat började slå lite extra. Klickade upp det och där, äntligen, var mitt svar på tentan.

Din poäng: 85
Ditt betyg: VG

En sådan lättnad att ha klarat det, även om jag inte tvivlat på att jag gjort det på denna. Kände mig riktigt nöjd med mitt första betyg men så började jag fundera på mina poäng. Först började jag analysera, vad annars, var som gjorde att jag inte fått mer poäng. Men med ens jag började formulera tanken så insåg jag hur jäkla dum den var. Utan att ha fått se tentan kan jag inte analysera den alls och jag borde inte ens fundera i dom banorna för jag borde vara riktigt jäkla nöjd. Ibland vet jag inte riktigt hur jag själv fungerar.

2 kommentarer:

Västgötskan sa...

Stort grattis! :-)

Nettan sa...

Tack :-) / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails