2011/10/06

Dag 5: En gammal bild

För att få fortsätta läsa detta inlägg måste alla lova att inte skratta ihjäl sig. Vill gärna ha er kvar. Så lova nu innan ni fortsätter.

013

Har ni hämtat andan nu. Detta är när jag och bästa Mia var i Göteborg 1989 så den som är bra på matte och vet när jag är född kan lätt räkna ut att jag är 13 år här. Jag och Mia hade på något vis lyckats tjata oss till denna resa själva fast vi inte var speciellt gamla. Jag lyckades smuggla in pappas röda kamera, som jag för övrigt fortfarande tror är i livet, fast man inte fick ha kamera med sig. Jag var livrädd att dom skulle hitta den när dom kom för att kolla en men jag var skicklig. Så jag har minsann bilder på Europe, fast det är egentligen bara något jag skulle kunna säga eftersom man bara ser en liten grå scen med lite ljus på. Tittar man riktigt noga så ser man faktiskt en eller två gubbar med långt hår. Man jag lovar att jag har dom på bild.
Ska vi yttra något om klädseln kanske. Till denna härligt rödrandiga tröja hade jag även rödrandiga, sladdriga byxor fast ränderna var på andra hållet. Dessa var naturligtvis nedstoppade i tubsockar och jag är inte säker men jag kan mycket väl tänka mig att jag hade kinaskor på fötterna. Sådana där svarta med nästan ingen sula. Ja herregud som man såg ut.

I morgon: Dag 6: Tema ”grön”

3 kommentarer:

Västgötskan sa...

Ha ha! Ja, herregud ursäkta! Men den bilden var faktiskt lite rolig. Särskilt frisyren, varför skrev du inget om den? ;-))

Vem har inte pinsamma utseenden från tonåren och alla dess Mode(missar!!!) :-O *Asgarv*

Nettan sa...

Enbart för att den är onämnbar som frisyr ;-). / Nettan

Västgötskan sa...

Ja, ok. Du kan ha en poäng där... ;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails