2011/09/30

I natt jag drömde…

I natt jag drömde något som jag aldrig drömt förut. Jodå jag lovar.

Vaknade med ett ryck i morse. Kände mig lite desorienterad. Hade jag verkligen tabbat mig så men när jag sedan kom till mina sinnes fulla bruka insåg jag att jag bara drömt.

Jag hade suttit där på min första tenta och skrivit. Efter en fråga sa dom till oss att tiden var slut och tre timmar hade gått utan att jag märkt det. Jag hade varit helt frånvarande men ändå närvarande. Så en fråga hade jag svarat på och detta gav mig 5 poäng av 100 möjliga. Jag var helt rådlös när jag gick därifrån för jag kunde inte förstå hur jag hade kunnat missat att tre timmar bara försvunnit från mitt liv utan att dom egentligen fanns. Detta var faktiskt en riktigt otäck känsla även när jag vaknade och den har följt mig lite sådär som en skugga hela dagen.

Nu kan jag nog med 100 % säkerhet säga att jag har gjort bättre från mig än 5 poäng när det gällde på riktigt idag. Det kändes bra. Faktiskt så bra att det inte ens blev någon tentasaga skriven. Det är ju positivt även om jag är nyfiken vad en sådan saga hade givit mig idag. Får kanske ta och skriva ner min lilla prov-tentasaga som blev till i torsdag någon dag. Men inte nu. Nu ska jag gå och slå in lite paket till lillskrutt och sedan blir det nog ryggläge.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails