2011/08/12

Tjejerna på äventyr

12 augusti 2011 och klockan 17:22 visade tempen detta.

028

Samtidigt, någon annanstans i trädgården hände detta.

014

Efter ungefär en veckas bearbetning av föräldrarna så veknade dom idag.
När Lilly hoppade i, som hon brukar, fick hon nog en liten chock för ögonen blev stora som tefat, axlarna sköts uppåt och hon studsade snabbt bort till trappen. Hon klättrade upp och stod en stund på trappen och skakade.
-Men mamma det är inte alls så varmt som det var förra gången huttrade Molly fram.
Jag riste lite lätt på huvudet och visste att jag för fem minuter sedan försökt avstyra deras bad för att det var kallt ute men det höll dom naturligtvis inte alls med om, förrän nu. Ibland funderar jag på om dom någon gång kommer att lyssna och framförallt höra vad deras kloka mor har att säga till dom.

Tidigare idag var dom med storkusinerna inne i den stora Metropolen på festival. Molly ville ha den lilla kameran med sig så jag stoppade ner den. Och några bilder blev det även om hon inte fotat som mor sin gör med ca 200 bilder på ingen tid alls.

002006

Lite stilrena bilder börjades det med.

007008
005

För att sedan bli bilder med lite människor på, bland annat fastnade storkusin Johanna på bild.

Det var två nöjda tjejer som gick av bussen sedan med en vars en nalle som dom lyckats få i en sådan maskin med klo om jag förstod det rätt. Lite godis hade det också blivit.

184109_1974411005963_1413691971_31938122_2933884_n[1]

Lilly hade köpt en godisnapp med olika färger och det färgade ganska bra kan man väl säga. Har aldrig varit med om att dom färgat så mycket. Jag försökte få henne att räcka ut tunga så jag fick fota men det blev blankt nej till det. Till slut blev hon bara sur och arg på mig så det vara bara att ge upp. Vi har i och för sig lär henne väl, att inte räcka ut tungan. Men Johanna hade lyckats få en bild på bussen som jag lånade, bara för att visa att det verkligen är mycket färg. Det är till och med så tummen hon suger på är alldeles blå/grön för att tungan färgar. Ska bli intressant att se hur länge hon ser ut såhär.

Jag tycker bara att det var så otroligt gulligt av Johanna och Sabina att ta med sig tjejerna in en runda bara sådär.

Tack
Rött hjärta

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails