2011/08/12

Ett litet brev som innehåller min framtid

Små lätta fjärilar fladdrar i min mage. Jag har gått och väntat på kursplan och schema nu någon vecka och idag damp ett litet brev ner till mig. I det låg där lite papper.

“Välkommen till din utbildning! Informationsdagen”

På baksidan fanns tider för mina dagar på skolan. Fanns också kurslitteratur med sådana där nummer som man kan söka på, ISBN. Så jag sökte och jag hittade och jag beställde. Så nu känner jag mig sådär härligt upprymd igen med dom lätta fjärilsslagen i magen och ett fånigt leende på läpparna. Helt ärligt har jag fortfarande svårt att fatta att jag verkligen ska göra detta. Jag ser fram emot det med både förtjusning och lite rädsla. Mest är det väl rädsla att inte klara av det samt att jag faktiskt tar steget ut och ska träffa massa nya människor. Jag vet att jag kommer att klara det för det vill jag göra. Men det ligger ändå där och gnager eftersom jag fick ge upp matten och jag brukar inge ge upp saker.

Jag satt och läste upp min kursplan för kära maken. Jag läste med den där barnsliga lyriken jag kan få ibland när jag ser fram emot något. Jag läste kurserna som jag ska läsa dom;

Organisation, Företagsekonomi sa jag och gnuggade händerna lite samtidigt som kära maken rynkade på näsan, Allmän logistik, Marknad och kunder i fokus, Operativ ditributionslogistik, Kvantitativ analys och presentation, Arbetsmiljö- och skydd/truckB, LIA.

Så ser mitt första år ut och jag längtar att få sätta tänderna i dessa ämnen. 2 veckor kvar, sedan är jag studerande.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails