2010/07/17

Swingers party???

Klibbigt och varmt.
Det kom en rejäl åskskur i morse som lättade upp lite men nu känns det som om det skulle komma ännu mer åska. Och det behövs.
Här är så lugnt och tyst i huset nu när Jessica och kompani har åkt. Det är alltid roligt att ha dom här men lugnet efter 1 vecka med konstant folk här är ändå ganska skönt. Även om man saknar dom redan.

Sitter här nu bara och orkar inte göra så mycket.
Vi ska iväg ikväll. Tydligen på swingers party. Kan ju bli spännande ;-).
Nej det blir inget swingers men värdinnan hade fått den frågan och råkat svara ja. Det kan ju bli lite fel. Men jag tyckte det var lite komiskt med tanke på hur snuskig fantasi vi har båda två :-).
Men det ska bli så roligt att komma iväg på lite partaj.
Jag har till och med beställt hjälp med mitt hår till ikväll så grannen på femman, den kvinnliga, kommer och plattar mig lite :-). Vågar mig inte på sådant själv när jag inte har övat och vet hur man gör. Jag måste dessutom låna en plattång eftersom jag inte äger en egen och då är det ganska svårt att öva också. Blir lite av ett Moment 22 ;-).

Ska väl försöka ta mig i kragen så vi kommer ner och duschar. Tjejerna sak vara hos farmor inatt så vännen ska köra upp dom där nu i eftermiddag. Kommer kännas konstigt i natt och i morgonbitti att deras rum är tomma.
Men vem vet. Vi kanske är riktigt på g efter swingers partys ;-).

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails