2010/07/14

Ge-Kås och Erotik-shop

Gjort en dag i Ullared idag.
Och det var helt otroligt för det var inte alls mycket folk där. Det var gott om plats inne på affären hela tiden. Dom har i och för sig byggt om så gångarna är mycket bredare men det var ändå lite folk. Inte för att jag klagar på något vis för det var så skönt att gå där inne utan att behöva trängas.
Jag hade inte så mycket cash men jag fick tag på det jag var ute efter. Regnställ och lite byxor till Molly. Sen kom jag så klart hem med lite annat också. Det var väl kanske inte så förvånande heller precis ;-). 
Fick tag på lite träningskläder till mig själv. En ordentlig sport-bh så man slipper bli knockad när man skumpar rundor ;-).

Vi gick även inom erotik-shoppen som ligger bredvid. Massa roliga saker att titta och klämma på. Jätteläckra paddlar, massageoljor och naturligtvis en uppsjö med dildos. För alla storlekar och smak.
Man inser hur pass öppet och accepterat det har blivit med sexleksaker när man är inne på en sådan shop. Där var unga par, äldre par, mor och dotter, kompisar också vi systrar. Alla klämde, tittade och diskuterade sig fram till vad som passade just dom. Tipsade om olika saker, allt för att dela med sig för att andra skulle få njuta.
Nästa gång ska jag kanske spara lite extra pengar till efter Ge-Kås så jag har mer att lägga där istället ;-).

Känner mig ganska sliten nu. Ont i svanken och fötterna. Jag hoppas det finns något bra att titta på ikväll så jag bara kan sitta i soffan med fötterna uppe, sippandes på min cola. Tycker jag låter som en alldeles utmärkt plan.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails