2010/07/30

Ondsinta 8-benta varelser

När jag kom hem igår var klockan nästan halv 11. Rickard hade redan gått och lagt sig eftersom han skulle öppna idag igen.
Så som den snälla frun jag är satt jag mig vid hans dator istället eftersom min står i sovrummet.
Satt där och surfade lite innan jag tyckte det var dags. Och när jag tänkte dom orden ser jag i ögonvrån en svart, stor sak med 8 ben kila över golvet i hallen. Örk, precis där jag skulle gå.
Så istället för att då komma i säng när jag tänkt så satt jag och funderade på hur jag skulle kunna ta mig till toan. Man vet ju aldrig om den skulle gå till anfall där den satt och tryckte i sitt gömställe. Men till slut tog jag mod till mig. Det fick bära eller brista. Så tro det eller ej så kom jag oskadd ut till toan och kunde göra mig i ordning.
När jag var färdig tog jag för säkerhet skull med mig en av vännens gympaskor. Hade den kommit fram hade jag kanske kunnat tappa skon på den. Men bara kanske. Som tur var fick jag aldrig reda på det.
Puh, klarade mig oskadd även in i sängen.
Kröp ner och släckte.
Kunde jag somna?
Nähä då. Nu började min snälla hjärna komma på dom mest konstiga, otäcka saker den kunde göra med mig i sängen.
Dom mest otäcka sakerna min snälla hjärna kom på var att den nu skulle komma krypandes över mig. Med sin mördar blick inställd på frun. Sen kunde den säkert fortsätta upp och hitta någon hålighet att krypa in i, vi pratar ansikte nu inget annat. Kände mig lite illamående när jag insåg vilka ondsinta varelser det finns på vår jord.
Till slut lyckades jag prata förnuft med min hjärna och vi kom fram till att det var ganska ologiskt att den skulle försöka krypa in i mig och försöka göra ofog. Men det fanns hela tiden en liten tvekan. Usch ja.
Till slut lyckades jag ändå somna. Och som tur var fanns det inga otäcka 8-benta saker i min dröm. Bara en massa snusk men det hör ju inte hit.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails