2010/07/03

Åh vad det är härligt med semester

Jag är så nöjd med att jag har semester nu.
Det är varmt ute och ännu har jag inte klagat. Jag brukar inte vara så förtjust i när det är för varmt men i år gillar jag det.
Jag gillar att ligga i solen en liten stund. Så väl insmord att skulle någon komma och lägga sig på skulle man fungera som en rutschkana ;-).
Jag gillar att ligga i poolen och bara däsa. Gärna liggandes på badmadrassen och bara guppa omkring och lapa sol. Jag vet inte riktigt vad som har hänt vad gäller mig och sol.
Jag gillar när det är för varmt att äta varm mat. Man gör snabba, enkla maträtter.
Dagens snabblunch bestod av följande:

140
Fruktsallad, några mini marschmellows, turkisk yoghurt, honung och 2 kex. Så otroligt gott och läskande.

Och framförallt gillar jag tanken på att inte stressa. Jag har gått in i ett inre lugn känns det som. Jag har nog aldrig känt mig så avslappnad som jag faktiskt gör nu. Och jag hoppas att jag kan hålla fast vid denna känslan, denna otroligt härliga känsla, och bara vara.
Jag mår helt enkelt toppen :-).

Molly har Julia här inatt. Det är första gången hon är här själv. 
Dom har badat ett par gånger.

161 163

Och som vanligt är Molly mer under vattnet än ovanför. Hon skulle dyka under Julias ben med flytringen på sig. Det gick inget bra, precis som jag försökte säga till henne ;-).

158

Lilly fick snällt stå och titta på dom eftersom verken jag eller Rickard badade. Inte allt för populärt men det hade jag kanske inte behövt säga.

Nu ligger dom. Vi har inte sagt till dom att dom behövde lägga sig utan dom kom själva, klockan halv 8, och tyckte att dom skulle det. Blir kanske inte så roligt i morgon när dom kommer vid 6-tiden istället. Men, men Molly har nattgäst och vi har redan barnfri kväll. Lördagskväll dessutom.

Ps. Jag vet inte riktigt vad som har hänt med vissa bilder i tidigare inlägg. Dom har hamnat lite på sniskan och jag har ingen aning om varför dom gjort det nu. Jag gör som jag alltid har gjort och först nu börjar det bråka. Lite tråkigt för det blir inte så fint. Hoppas bara det är något tillfälligt.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails