2010/05/07

Världens sämsta mamma

Usch idag är en sådan dag som man känner sig som världens sämsta mamma.
Tjejerna har bråkat och kinkat sedan vi gick upp i morse. Bråkat om det mesta och kinkat över resten. Dom har frågat saker som jag förklarat att det inte går och när jag har förklarat färdigt har dom frågat samma sak igen.
Hela jag känner mig i uppror inombords. Jag skickade till och med ett sms till vännen och bad honom komma hem tidigare samtidigt som jag skränte en skvätt.

Jag vill med vara en sådan jävla pretto morsa som verkar finnas på alla föräldrasidor ute på alla forum. För dom flesta verkar aldrig bli arga eller tappa tålamodet. Jag skulle vilja veta hur dom gör.
Idag har jag försökt och försökt med dom har hela tiden gjort tvärt om. Ingenting fungerar idag och jag är verkligen sämsta mamman som inte kan få mina egna barn att lyssna lite i alla fall.
Usch nu kommer fler tårar.

Nu kom vännen.

2 kommentarer:

Ewa-Marie sa...

En stor kram till dig som mamma. Jag tappar tålamodet flera gånger och har till och med gjort sånt jag innan bestämt att aldrig göra (exempelvis lyfta in honom på rummet och stängt dörren...usch) Men det var ett kort ögonblick och han har sedan dess fattat att när jag säger att jag blir "arg" så funderar han en stund extra på om han verkligen "ska" göra det han tänkt som han inte får.

Jag tror du är en toppenmamma till dina barn. Det är du genom att du försöker så mycket som du gör!

Från en mamma till en annan.

Nettan sa...

Tack snälla Ewa-Marie för dina värmande ord. Precis vad jag behövde en dag som denna. Man vill ju sina barns bästa hela tiden men när dagar som denna kommer tvivlar man verkligen på sig själv.

Önskar dig en skön helg / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails