2010/05/23

Datorkrasch

Nu tänker jag svära lite så vill du inte se det så hoppa över till nästa stycke.
Helvetes, jävla skit. Fan, fan, fan. Förbannat också.

Det känns inte ett dugg bättre tyvärr.
Vännen skulle bara göra en uppdatering på mindator igår och då kraschar hela jävla datorn. Eller det är snarare Windows som kraschar.
Ingen fara det är bara att starta upp med fabriksinställningen. Ja oj vad det fungerar. Nä för då finns en kod på baksidan av datorn som ska återställa allt men ingen Windows skiva.
Så här sitter jag nu och behöver använda vännens tröga tangentbord som man får banka ner tangenterna för att det ska bli något och sedan får man gå tillbaka och dela alla orden igen eftersom space är lite knäpp också.
Som tur var har han också live writern på sin för när man väl börjat använda den vägrar jag skriva från bloggens inläggssida. Blir så mycket snyggare här ifrån både med bilder och text. Är jag tvungen kommer jag ju skriva från inläggssidan men det var jag inte nu. 

Men det jag är mest rädd för är att alla bilderna ska gå åt skogen. Det är någon månad sedan jag säkerhetskopierade så det är mängder med bilder som kommer gå förlorade i så fall. Och där ligger bilder som jag har funderat på att förstora för dom har blivit så fina. Åh, måtte han lyckas rädda allt. Annars kommer jag att bli så jäkla ledsen.
Måste komma på något lätt sätt att spara bilderna på kanske dagligen. Men det måste vara lätt också för annars blir det inte gjort som nu då. Får kanske fixa ett ganska stort usb-minne som man kan lägga över det lätt på.
Någon annan som har något annat förslag får mycket mer än gärna dela med sig av det.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails