2010/05/24

♥Mina sessor♥

007 
Så fort vi svänger in på uppfarten när vi varit borta hela dagen börjar Molly räkna upp alla hon vill leka med. Hon hinner knappt ta in sin väska innan hon försvinner iväg. Sen väntar man en stund för att se om lekkamraten hon skulle till var hemma för annars kommer hon och säger att hon ska gå till nästa.
Sen ser man inte henne fören det är dags för middag.

010 012

Idag var hon faktiskt hemma en stund innan så jag fick duktiga hjälpredare i köket till middagen♥.

Men det härliga just nu är att hon har börjat med att hon ska gå och prata med Magnus och Pia. Kan undra om hon hört vännen säga det någon gång ;-).
Så idag hade hon traskat bort och så kom hon hem igen.
-Han lagade mat mamma. Men jag fick komma sen när dom ätit.
Hon hann nog bara precis svälja sista tuggan innan hon frågade igen. Men hon fick snällt vänta en stund till men till slut gick hon bort igen. Hon hade knackat på.
-Jag ska prata med er hade hon sagt när Pia öppnat.
Jag kan undra vad hon vill diskutera som verkar vara så viktigt ;-).

Vi fick gå bort och hämta henne sen för hon verkade trivas där. Kom ner i tv-rummet så sitter hon uppkurad i soffan och tittar när dom spelar Avatar.

Lilly var också med och när vi gick hem lyckades hon snubbla
Så båda knäna är skrapade på henne. Och hon var så ledsen. Försökte trösta henne så gått det gick men hon var ledsen nästan 1 1/2 timme. Hon har inte tagit ett steg sedan hon ramlade heller. Skulle bara bli buren. Gick inte att lägga henne heller så hon fick faktiskt sitta uppe och gosa.
När det händer något sådant som gör Lilly så ledsen ser man Mollys månande sida. Hon har pratat lugnt med henne, försökt skoja med henne och när inte det har hjälp har hon klappat henne lite på kinden. Man märker att Molly verkligen inte tycker om när hon blir så ledsen. Så även om dom bråkar mycket emellanåt så ser man hur mycket dom tycker om varandra.
På Lilly ser man det också väldigt tydligt eftersom Lilly gör allt som Molly gör. Molly är hennes stora idol.
Springer Molly, springer Lilly. Kasar Molly omkring på stolen, kasar Lilly runt på stolen. Dansar Molly, dansar Lilly. Ja, ni förstår säkert.

♥Mina sessor♥

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails