2010/05/09

Premiär för cykelfesten

Igår gick äntligen cykelfesten av stapel.
Men först var vi iväg på konfirmation hos Sabina i grannhålan.

003

Och det var en lång konfirmation men den kändes inte så lång för det var väldigt mycket musik. Både kör och solo. Och dom gjorde det fantastiskt bra.
Men vi hann faktiskt med både mat och tårta innan vi var tvungna att bege oss hemåt för att färdigställa det sista inför festen.

Vi hade blivit tilldelade att bjuda på efterrätt så den hade jag gjort i fredags för att vi skulle ha så lite som möjligt att göra i går eftersom vi var iväg.
Men vi hann duka och göra fint här innan det var dags att öppna det första kuvertet som talade om vart vi skulle bege oss på förrätt.

Wicky och Valle stod det.
Och det kändes ganska skönt att börja hos kändisar eftersom jag var ganska pirrig i magen över vilka vi skulle träffa.
Så när tiden var inne så hoppade vi på cyklarna. Och på vägen ner mötte vi 2 par cyklande par som vi genast började fundera på om dom skulle vara med i “leken”.

009 010

012

Vi träffade där Anna och Peter. Visade sig att vi har barn på samma dagis men det hade jag ingen koll på. Jag har säkert sett dom där men jag och ansikten är inte alltid dom bästa vänner.
Wicky bjöd på en fantastisk god “förrättstårta” med något bröd i botten och sedanen god blandning som jag inte riktigt vet vad den smakade förutom gott toppad med räkor och lax.
Sen när det var dags fick vi nästa kuvert att öppna som skulle tala om vart vi skulle bege oss på middag.

Camilla och Torgny
Vi såg ut som frågetecken för ingen av oss visste vilka det var. Att inte jag visste är väl en sak men vännen visste inte heller. Så vi hoppade upp på cyklarna igen och begav oss upp till dom.

018

015 017

Och när vi stod när utanför och knackade kändes det spännande att se vilka som skulle komma och öppna. Och med en gång kände jag igen dom men det tog ett litet tag att placera dom.
Och vilka stötte vi inte på där om Katrin och Anders. Dom som har gjort ett fantaskiskt jobb och planerat hela denna tillställning. Och efter en stund kom Magnus och Pia också inramlandes.
Vi blev bjudna på en fantastiskt god bulgursallad samt en potatissallad med både kycklingfilé och fläskfilé. Så gott det var. Vid detta laget började man bli ganska mätt. Men vi skulle ju på cyklarna igen för att cykla hela vägen hem igen för att servera efterrätt.

023

025 024

Och var jag nervös över dom första träffarna så var det inget jag var över när vi skulle få hem folk.
Först kom Fredrik och Lena. Några jag aldrig har träffat innan tror jag. Men det är ju lite det hela arrangemanget går ut på lite. Att träffa lite nytt folk som bor i Hålan. Och sedan kom Ingrid och Jan. Och dom var ett av paren vi träffade när vi cyklade iväg första rundan så dom var nog dom enda vi var säkra på att dom inte skulle komma. För inte hade väl Katrin lagt två rundor enda ner till oss i denna delen av Hålan ;-). Men jodå där stod dom.
Vi bjöd på philadelfiakaka med rårörda jordgubbar smaksatta med en skvätt lime. Och det verkade vara uppskattat i alla fall.
Och sedan hade vi ett varsitt kuvert kvar att öppna. Vart vi skulle bege oss till efterfesten. Och vi skulle ner till Katrin och Anders som vi trodde det skulle vara. Men vi blev fast i lite politiska diskussioner så vi blev lite sena.

Sen hade vi en fantastiskt trevlig  efterfest med mycket skvaller och lära känna prat. Av någon anledning har jag missat att ta kort. Även jag gör det ibland ;-).
Jag hoppas verkligen det kan bli aktuellt även nästa år med en sådan här fest. För chansen är nu att vi kan få ihop fler folk eftersom vi nu är 10 par med positiva upplevelser som kanske då kan ragga upp ännu mer folk.
Och jag kommer definitivt träna lite inför nästa för jag har grymt ont i rumpan idag av allt sadelgnidande. Men det är också enda stället som jag känner av cyklandet.

Tack Katrin och Anders för en fantastiskt rolig kväll :-).

2 kommentarer:

Katrin sa...

Jättekul att se dina bilder! Ser ut som att ni har fått god mat, dricka och trevligt sällskap överallt :) Jag kan inte begripa var min kamera har tagit vägen.

Kram Katrin

Nettan sa...

Tråkigt när kamerna försvinner sådär. Försök komma på i vilket sammanhang du hade den senast och utgå sedan från omöjliga ställen runt omkring sen. En annan vän blev av med sin kamera när hon knäppte fast sonen. Då hade hon lagt kameran i en lite ficka på sätet så länge men när sonen var fastknäppt var det bortglömt. Hon hann köpa ny innan den gamla hittades. Hoppas den kommer till rätta.

Tack än en gång för en trevlig fest igår. Jag har redan några som är intresserade om det blir en nästa år :-).
Kram

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails