2010/05/11

Söndrig post och skadat finger

Kolla som min post såg ut när jag tog den från lådan innan.

004
Kan undra om man ska anmäla det någonstans. Jag hade tur att det inte var min körkortsförnyelse som kom idag utan att den kom häromdagen.

Jag har fortfarande ont i mitt finger. Jag lyckades klämma det i en rullator igår, dock ej min egen ;-). Jag skulle bara flytta den så råkade bromsen gå upp och jag hade mitt lilla finger emellan. Det gjorde så ont så det sökte mig. Bultade och bankade hela kvällen igår och det har även värkt lite idag. Körde ner till lokalen för att lägga om det men vi hade inte en enda plåsterlapp. Och inte kom jag in på SSK-expeditionen heller. Bra att jobba i kommunen ;-).
Men nu har jag fått ont i mitt pekfinger också men jag tror det beror på att jag har spänt det lite extra nu för att avlasta mitt skadade finger. Jäkla skit som det kan bli. Jag hoppas bara inte det blir något mer av det eftersom det har tagit precis på sidan av första leden.

Nu blir det lite middag sedan är det åter igen träff med föräldraföreningen. Jag är kassör och har kollat upp hur banken vill ha det för att jag ska kunna öppna konto så det får jag informera om ikväll.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails