2010/05/13

Spa-kväll hos Wicky

Var iväg hos Wicky igår kväll för en välbehövlig Spa-kväll. Tina säljer Mary Kay så hon skulle ha lite visning. Först när Wicky sa att det var Mary Kay tackade jag nej eftersom jag har provat ganska mycket därifrån men inget har hjälpt mig utan jag har blivit 10 gånger värre. Makeup- removern svullnade hela mitt ögonlock upp av.
Men igår skulle vi prova lite fotskrubb och lotioner samt lite till händerna.

070 
Jag kan säga att jag kände mig faktiskt lite nervös när fötterna åkte ner i det härligt varma vattnet med någon väldoftande gegga i. Ville ju inte få två uppsvullna fötter.
Men vi satt där på rad och såg lite fåniga ut ;-). Och fötterna kändes bra.
Sen skulle vi prova någon annan 2 i 1 dusch och raktvål. Jag tackade nej. Tyckte det var onödigt att börja raka benen nu när jag inte har behövt det innan.

076 078

Lena fina ben :-).

071 
Tina berättar hur man inte ska göra om man vill ha en hel tumme ;-).

082
Och efteråt bjöd Wicky på underbart goda smördegsknyten. Det ena fylld med tomat och fetaost och den andra med någon helt suverän svampröra samt en smörgås med räkblandning. Kan väl säga att jag åt lite för mycket av svampknytena. Dom var helt underbara.

Att man inte tar vara på sig själv lite mer. Man kände sig ganska fräsch efter att bara ha suttit i fotbad och skrubbat fötterna samt skrubbat och smort in händerna. Men sen sitter man här hemma och så blir man aldrig färdig till det ändå.
Skärpning frun.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails