2009/10/01

~Lilly 2 år~

Det är inte klokt vad tiden går fort.
Idag fyller Lilly 2 år
Vilken lycka vi har som har fått henne. Jag kommer ihåg när vi fick reda på att hon fanns där i magen på mig. Gjorde ett test för säkerhetskull. För att jag skulle sluta gå och tänka på att , tänk om. Jag har aldrig sett ett plus komma så fort. Iof så har jag bara plusat två gånger men detta kom med en gång.
Chockad ropade jag på Rickard. Han var ju tvungen att bekräfta att där var ett plus. Även om det nog var så mycket färg på pluset som det kunde bli. Jag kunde ju inbilla mig på någotvis kanske;-).
Hade ingen aning om när hon blivit till. Hade inga symptom alls så jag tänkte att det var säkert väldigt nytt.
Fick tid till barnmorskan. Dom gjorde ett ultraljud och dom talade hela tiden om att det var inte säkert att vi skulle se något om det var nytt.
Upp på skärmen dyker en ganska stor räka upp. Ja det var ju mer än en räka. Hon mätte och hmm:ade lite.
13+1 eller 13+6, kommer faktiskt inte riktigt ihåg.
Fick datum 22 oktober. Precis samma datum jag hade fått till Molly första ul.
Livet traskade på och det tog ett bra tag att smälta att vi faktiskt skulle få ett barn till. Vi hade kommit överens att inte göra fler försök efter Molly utan lägga allt tid och kärlek på henne istället. Detta pratade vi igenom riktigt i december. Sen blev hon till i januari. Mitt under rasande Per-storm.
Hon var en mycket livlig liten bebis. När hon satt igång riktigt kunde magen flytta sig från ena sidan till andra. Hon låg aldrig stilla så att bm fick höra riktiga hjärtljud på henne. Hon rumstrerade tom om undertiden dom plockade ut henne under kejsarsnittet. Och det har hållit i sig. Det är inte mycket denna tjej är stilla.
Jag var gravid precis i 6 månader som jag visste om henne. Vi brukar skoja om att jag har haft den längsta och den kortaste graviditeterna Med Molly visste vi ju innan vi ens fick tillbaka ett befruktat ägg. Och sen då med Lilly när vi missar 3 månader för att vi inte visste om henne.
Samma morgon vi åkte in för kejsarsnittet.
Riktigt färsk Lilly. 4315 g tung och 52 cm lång.
Vilar ut på bb
Även denna lilla skrutta visade sig vara en riktigt glad skit:-). Alltid lätt till leendet.

1 årsdagen. Tyckte då att det gått fort. Nu ska man lägga till ytterligare 1 år. Alltid lika förundrad över hur skrämmande fort det går.
Våren -09. Lekplatsen, en av favoritställena.
Staplade hellre än att ritade. Men nu ritas det för fulla muggar. Hon tycker det är jättefin medans Molly bara tycker hon "kladdar".
Häromdagen. Hon har förändrats en hel del. Inte alls så lik Molly lägre som hon var när hon var liten.

Grattis Skruttan på din 2-årsdag

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails