2009/10/04

Kör lite med musen

Mina tjejer ser så smarta ut när dom sitter vid dator.
Dom ser ut att vara väldigt inne i spelet. Men det är väl inte så mycket spel egentligen för hon är mest inne på bb:s hemsida och tittar på program. Sitter hon och tittar så hör man hur hon trycker på någon tangent och sen tittar hon vidare. Det ser för härligt ut när hon är inne på sidor som hon ska skriva på. Sitter och knabbrar på tangenterna och det ser väl ut som om hon vet vad hon skriver men det kan jag lugnt säga att hon inte gör.
Det är rätt skrämmande hur fort dom lär sig datorn. Lilly har med börjat hoppa upp vid datorn och så trycker hon lite och sen kör hon lite med musen. Men det gjorde Molly med tidigt.
Det tillhör väl dagens generation. Det är en del av deras uppväxt. Precis som att samla kottar och göra djur av tillhörde en annans;-). Nja riktigt så illa var det väl inte men ni förstår jämförelsen.

På tal om skriva så skriver Molly jättebra. Tittade på ett papper som hon hade på skrivbordet och då har hon även skrivit Lilly. Och en massa påhittade ord som hon alltid skriver också. Men det är fina bokstäver. Och sen har hon en förkärlek till ö av någon anledning. Det finns minst ett ö med i varje låtsasord. Varför har jag inte en aning om. Hon tycker kanske det ser spännande ut.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails