2009/10/02

Sängarna bytta

Nu är det gjort. Nu är sängarna bytta. Och jag måste säga att det blev riktigt bra.
Molly säng har Rickard satt upp nu ikväll när jag var och jobbade. Hon har klättrat upp och ner hela kvällen. Kvart i 7 ville hon ha en macka och sen gå och lägga sig. I vanliga fall lägger hon sig 8 och då med lite protester. Så hon har nog längtat att få krypa upp i sin nya säng. Skönt att det gick bra och att hon ville klättra. Hon var nog bara blyg när vi var uppe och skulle testa.
Ja och vad säger man om lillan då. Man inser att hon inte är så liten längre. Sover i riktigt säng. Ja hon somnade inte i den utan hon hade somnat på soffan. Kan hoppas att hon kanske tycker det är lite mer spännande nu när hon sovit en natt och vill lägga sig sen. Jo och jag tror på tomten också;-). Lite intressant att se vad som kommer hända i morgonbitti nu. Kommer hon komma ut, kommer hon stå och knacka på dörren eller kommer hon ligga kvar. Jag tippar på att hon kommer ut.

Fasen vad väggarna ser ut. Molly hade en period då hon drog tapeten.Sen har vi inte tyckt det varit lönt att fixa till. Men det ser för jäkligt ut så vi får kanske måla lite iaf. Och senare göra det fint.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails