2009/10/26

~ Molly 5 år ~

Då var det dags för nästa underverk att fylla år.
Idag blir Molly 5 år. Hon är så stolt att hon fyller full hand:-). Vi ska fika lite om en stund när Josse och tjejerna kommer ner. Vi har precis gjort en tårta med strössel på för de var vad hon ville ha.
Det är helt otroligt vad tiden går fort. Molly är 5 och räknar man då med dom 9 åren som vi kämpade innan hon väl blev så är det alltså 15 år sedan som vi började försöka att få barn. Såhär i efterhand kan man nog tycka att det faktiskt var lite bra att det inte tog med en gång med tanke på att jag gick i skolan och sen efter att jag lyckades få fast jobb. Men så ser man inte på det när man är mitt uppe i undersökningar, sprutor och annat jobbigt.
Men det var väl meningen att vi skulle vänta in denna underbara varelse som sen ändå kom till oss efter 2 ivf behandlingar.
Vilken lycka när hon väl kom:-)
2 veckor innan hon behagades komma.
Klockan 17.08 kom denna lilla tjejen. 3610g tung och 52 cm lång.
1 årsdagen.
Stolt att få äta tårta själv. Farmor har nog suttit lite för nära om man kollar hennes tröja;-).
Har precis fyllt 2 år och plockar dom sista ballongerna. Även hon var lite skofetisch men inte alls lika mycket som Lilly är och har varit.
3 årskalaset. Första gången hon lyckades ha tofsar i håret. Var hon stolt över att få äta tårtan på 1 årsdagen så ska vi inte prata om hur stolt hon var över tofsarna
Väntar på kompisarna som skulle komma på hennes 4 årskalas. Första barnkalaset och hon var så sprudlandes över att få visa sitt rum till alla kompisarna som inte brukade vara hos henne. Häromkring började hennes fascination över diadem. Tror det kan bero mycket på att hon inte har haft så mycket hår som man har kunnat göra något med. Tror nog hon känner sig jättefin när hon har något som smyckar i håret. Och hon är så fin i det också:-).
För några veckor sedan när hon skulle på prinsesskalas. Och detta trivdes hon som fisken i vattnet med. Allt som är rych-pych går hem hos denna lilla donnan. Det är väl också något som har kommit det sista året. Det är inte det lättaste att få på henne byxor utan hon vill alltid ha kjol.
Så idag har Rickard lämnat inbjudningarna till hennes eget kalas på dagis. Och naturligtvis blir det ett prinsesskalas som hon vill ha.
Ja du min lilla prinsessa vad stor du har blivit. Jag har så svårt att fatta att det faktiskt är 5 år sedan du kom.
Helt otroligt.

Grattis gumman på din 5-årsdag

Visst har hon förändrats en hel den på 5 år?

1 kommentar:

Niklas C sa...

Grattis på 5-årsdagen =)

Nu kan man anmäla sig till "Veckans blogg" igen om man vill. Så titta gärna in här om du vill anmäla dig och ta chansen att vinna...

http://thelifeofniklasc.blogspot.com/2009/10/anmal-dig-har-om-du-vill-bli-veckans.html

Ha det bäst!

Kram

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails