2009/10/31

96 hamburgare stekta

Börjar redan känna mig trött. Ont i nacken och axlarna efter att ha stått och fixat med lite av maten. Vi har varit igång sedan i morse med allt som ska fixas. Rickard har börjat köra ner lite av grejerna nu så jag tror nog vi ligger ganska bra till tidsmässigt. Känns bara lite tramsigt att köra bil ner. Längre att köra än att gå. Men det är jätteskönt att det är så nära. Skönt sen om man glömt något iaf.
Stekt 96 hamburgare. Hade planer på att inte behöva tvätta håret idag eftersom det är lättare att tupera och göra vid när det inte är precis nytvättat. Men efter 96 hamburgare har dessa planer grusats. Undra hur mycket av flottet som hamnade i håret för det är inte fint nu;-). Men vad hade jag väntat mig.Tilltugget till bålet är också färdigt. Visst ser det 80-taligt ut?
Molly har hjälpt mig sätta gelehallon på tandpetare också så vi kan göra små träd av gurka och dessa. Tänkte jag skulle ha dom på bordet som lite dekoration.
Nu vänta lite chokladpudding på att bli gjord. Väntar bara på att Rickard kommer tillbaka för jag har ju lyckats ta ner alla glas och även dom jag skulle ha till chokladpuddingen. Funderade lite på att göra dom där nere men jag tycker ändå det är skönt att ha så mycket som möjligt gjort här hemma.
Så nu är väl pausen snart slut för denna gången.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails