2009/10/27

Meny a´la 80-tal

Har fixat barnvakt till ikväll. Vi ska nämligen ner och shoppa till the big party. Lite till Rickards förtret tror jag så måste han följa med. Ja en sådan hård fru är jag att jag tvingar honom att följa med och vara lite delaktig i hans eget party;-). Stackars make.
Tycker inte riktig om det för jag har planerat så jäkla dåligt. Brukar vilja ha stenkoll på allt men har inte det längre. Har väl tröttnat på att vara den som styr alltid så fort det är något. Men problemet är bara att jag kommer att stressa ihjäl mig på fredag och lördag istället. Jag vet inte ens vad jag ska ha på mig. Kanon verkligen;-).
Jag vet ju på ett ungefär vad som ska inhandlas. I snacks väg skulle jag med ha med lite 80-talsinpiration. Och jag kommer bara på snusklubbor.

Vad mer för snacks och godis är typiskt 80-tal?
Alla tips mottages innan i em. Givetvis även efter för det är lätt att handla till mer:-).

Meny a´la 80-tal
Förrätt/välkomsdrink: Tilltugg på tandpetare med gurka, ost och oliv. Sliskigt bål med bla stjärnfrukter i.
Mat: Hamburgare med tillbehör.
Efterrätt: Chokladpudding, grädde och mandarinklyfta. Kaffe med hot shots.

Kommer finnas groggbord senare. Snackskålar med godis och popcorn.
Så vad tycks? Har jag varit tillräckligt 80-talsinpirerad eller jag har missat något. Jag har tänkt fram och tillbaka på det mesta men är nog ganska nöjd med min lilla meny. Hoppas att det blir lyckat:-)

4 kommentarer:

Emma sa...

Låter jättebra men försök att inte stressa ihjäl dig!! =)
80-tals snacks.. såna där små fyrkantiga med surt pulver i, refreshers eller något sånt heter dem väl.. är inte det 80-tal?

Niklas C sa...

Svar: Vad kul att du vill vara med i Veckans blogg. På onsdag (imorgon) väljer jag ut sex bloggar som får chansen att vinna =)

Allt bra med dig idag?

Kram

Sabina sa...

Jag vet inget om 80-talet,men jag tycker att det låter jätte bra!

Nettan sa...

Tack Sabina för dom värmande orden:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails