2009/10/28

Klänningar till bröllopet

Lilly vaknade ganska tidigt i morse. Så hon och Rickard passade på att gosa lite innan resten av huset vaknade.
Cooling 1 Cooling 2
Har varit nere i stan och fått tag på klänningar till Josses bröllop till tjejerna. Hade fått en 25% rabatt på hela köpet på lindex och den gick ut idag så det blev lite panik. Handlar man för en 700-800 kr tjänar man ju lite med 25%. Men jag skulle ju ändå ner och besikta den stora bilen idag så då passade jag på att ta detta också. Den gick igenom som tur var. Gött:-).
Klänningarna jag var ute efter fanns inte kvar. Men det var nästan tur för dessa jag hittade var så jäkla fina på dom. Molly tyckte också, naturligtvis, dom var jättefina.
Jag har också fått tag på lite assocciarer till festen. Lite halsband, nitarmband och benvärmare.

Nu ska jag snart iväg och jobba. Jobbar sen dag i morgon istället för kväll. Var tvungen att byta för vi fattades 4 stycken på dagen. Sen är det väl bara festplanering som gäller hela fredagen för sen ska allt klaffa på lördag. Ska nog ta hjälp av festfixaren nummer 1 med dukning och sådant. Wicky har erbjudit sig att hjälpa till så jag får se hur jag ligger till. Hon skulle kunna ha det som yrke faktiskt för hon är helt fantastisk på att ordna fester. Kan kanske bli den skånska Bindefeldt:-). Måste jag lägga som förslag till henne.

2 kommentarer:

petra sa...

riktigt snygg design du har:) älskade den!!

Niklas C sa...

Nu har jag valt ut de sex finalisterna i veckans blogg. Titta gärna in och rösta på din favorit.

http://thelifeofniklasc.blogspot.com/2009/10/finalisterna-i-veckans-blogg.html

Om du inte blev utvald så är du välkommen att anmäla dig igen på måndag till nästa "Veckans blogg"...

Ha det bäst!

Kram

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails