2009/10/21

Jäppar???

Var ute på youtube och letade lite sisters videos. Hittade naturligtvis hur mycket som helst. Nu kommer ni få höra en helt otrolig vändning. Dr Jeep får mig osökt att tänka på...

Rickard farmor. Och det är inte för att hon gillade sisters utan för att låttexten får mig alltid att le. Jag har inte träffat denna häftig tanta så många gången men fick ändå äran ett par gånger. Lite full i fan var hon nog. Hon öppnade alltid dörren och sa hej till oss. Hon fick aldrig kläm på vad jag hette. Alla säger alltid Nettan så det är iof fler som inte visste mitt riktiga namn. Men Rut sa alltid Anette. Och hon sa det alltid med ett leende på läpparna så jag vet inte om hon sa fel med vilje eller hon faktiskt trodde att det var vad jag hette.

Nåja anledningen att jag alltid ler till Dr Jeep är följande.

Var hos henne en gång. Hon ville visa oss något Björn hade köpt. Det stod ute på gården.

-Kom ska ni få se jäpparna

Ingen förstod vad hon menade. Jag tittade lite på Rickard för jag tänkte om det kanske var så att det var något slang för något småländskt. Men nejdå han ryckte också på axlarna.

-Kom med ut så ska ni få se jäpparna som Björn köpt

Vi traskade ut och och hon drog bort presenningen som täckte något. Ah, där stod två militär-JEEPAR. Så nu vet ni vad jäppar är för något. För det kan vara ganska bra att veta när jag och Rickard pratar om dessa bilar. Ni vet, dessa JÄPPAR.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails