2009/09/26

Toppenbetyg för IKEA ;-)

Toppenbetyg till IKEA;-).
Lillskruttan verkar tycka våra soffor är sköna att sova i. Kanske ska meddela att det inte är enbart hon som tycker det. Dom är väldigt lätta att somna i. Bra betyg för IKEA eller dåligt för alla trista tv-kanaler;-).
Men det ser inte skönt ut på något av korten. För tro inte att om man nu ska somna att man kan göra detta liggandes rakt upp och ner. Nej, nej det ska vara lite konstiga ställningar. Vet inte om det är så att det inte känns som om man ligger i en säng då och då är det ok att somna? Vad man skulle vilja veta vad som rör sig i deras huvud ibland:-).



Vi har varit nere i källaren och letat fram lite vinterkläder. Hittade faktiskt ganska mycket till Lilly så det är ett par termobyxor och stövlar som behövs till henne. Ja mössor och vantar också naturligtvis men inga jackor iaf.
Molly får prova lite när hon kommer hem sen. Men till henne lär behöva köpas både jacka, byxor och stövlar.
Hittade lite ytterkläder som Lilly hade förra året. Får kolla igenom det sen får jag väl tradera lite igen. Behöver bli av med det för det ligger bara och tar plats. Det är ett tag sedan jag traderade så det ska bli lite roligt igen. Var ute och kollade lite ytterkläder till Molly och hittade en hel del som har hamnat i minneslistan. Sen får jag se om det blir lönt att ninja det eller inte.

1 kommentar:

hannas vita hem sa...

men guuud vilket fint barn!
Så sött att somna i soffan bara sådär i alla möjliga skumma positioner.

Ha en trevlig dag.
MVH//Hanna

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails