2009/09/13

Loftsäng fixad

Pappsen ringde häromdagen och frågade om han skulle lägga undan en juniorsäng till Lilly. Dom hade fått in ett parti som var kraftigt prissängt. Precis en sådan som Molly har.
Vi funderade lite men bestämde oss till slut för att satsa på att få tag på en loftsäng till Molly så Lilly kunde ta hennes säng.
I tro att vi hade tur igår. Chattade lite med en vän igår och hon frågade om vi behövde en loftsäng.
Läs mina tankar;-).
Var uppe och kikade på den idag. Jättefin med ett litet hörnskrivbord under. Fick den jättebilligt dessutom. Så när dom har fixat en ny säng till killen så kan vi ta denna till Molly.
Ibland ska man ha tur.
Jag ska bara köra upp med Molly en runda i morgon så hon verkligen fixar att klättra upp och så. Men det är klart. Vi tar den ändå eftersom vi måste ha en loft till henne sen iaf.

Lilly är fortfarande prickig. Men hon verkar inte ha ont av det alls och det är ju riktigt skönt. Hon har dock blåsor kvar så hon får vara hemma lite till. Inga är så gullig att hon kommer och sitter här i morgon hos henne så vi kan jobba.
Hade hon varit riktigt dålig hade jag nog velat vara henne men nu mår hon som hon brukar så det blir en skön lite semesterdag för hennes del. Slippa mamma och pappa och bara få farmor för sig själv. Molly vill på dagis så det får hon eftersom det är dagisdag egentligen.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails