2009/09/14

Dunka, dunka...

Lilly har dom senaste dagarna börjat med en jäkla ovana.
När hon blir arg och ledsen lägger hon sig på golvet o dunkar pannan i golvet. Hon har gjort detta tidigare ibland också men nu riktigt DUNKAR hon och det har varit nästan varje gång.
Jag tycker det är så jäkla otäckt. Tar man upp henne i famnen kråmar hon sig så man knappt lyckas hålla henne. Sätter man sen ner henne så börjar hon dunka med en gång.
Jag har inte en aning om varför hon börjat med detta nu. Och jag önska att hon slutar med det nu lika fort som hon börjat med det.
Jäkla trams.
En söt sak hon lagt till med är att hon springer här och galopperar. Det är så sött när hon kommer springandes och hon galopperar och samtidigt säger glopp, glopp:-).
Och vad hon fått detta ifrån vet jag inte heller. Det kommer säkert från dagis men jag har svårt att tänka mig att dunkandet kommer därifrån.

1 kommentar:

Hallon & Blåbär sa...

Så där höll min skrutta också på ett tag när hon blev sur och inte fick som hon vill. Med henne var den perioden över på ett par veckor, även om hon fortfarande kan kasta sig i golvet om hon inte får som hon vill, men nu dunkar hon inte huvudet i golvet.

Hoppas att det är snabb övergående, för det är inget kul att se dom skada sig.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails