2009/09/15

Mollys tvekan inför gympan?

Molly har alltid älskat sin gympa. Dom senaste gångerna har hon inte riktigt velat åka. Har övertalat henne lite eftersom jag vet att hon gillar det så mycket.
Det är ändå så att jag har börjat fundera om det hänt något speciellt på gympan som gör att hon inte vill gå.
Pratade med ledaren idag och frågade om hon märkt något. Om Molly på något vis varit annorlunda när hon väl är där.
Då berättade hon att där var en annan tjej som var med nu som inte varit med tidigare som kunde vara lite mer ivrig och lite hårdhänt. Och ledaren hade nog märkt att Molly höll sig en bit i från och gärna höll koll på var hon var. Hon var helt enkelt på sin vakt hela tiden. Känns ju inte riktigt bra. Ledaren sa att hon försökt hålla lite extra koll på tjejen men det var inte alltid så lätt. Förstår jag med.
Men det är skönt att veta vad det beror på. Kan hantera det på ett helt annat vis nu då. Det känns lite mer ok att köra lite övertalning på henne.
Jag försökt prata med henne nu ikväll om det var något på gympan som hon inte tyckte om. Men det var det inte sa hon. Jag vet inte om jag kan gå rakt på sak och fråga om det är pga tjejen som hon blivit lite rädd. Naturligtvis välja andra ord. Får fundera lite. Och se hur hon är nästan vecka.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails