2009/09/11

Stackars liten

I går natt sov Lilly ca 30-45 minuter i stöten. Sen vaknade hon och var ledsen. Upp med henne och kela en stund i soffan innan hon somnade i famnen. Lägga henne, slumra till och sen vaknade hon igen. Jag kan väl lugnt säga att jag var grymt mör igår.
Ringde bvcfm igår. Tog en jäkla tid innan jag äns lyckades komma fram. Jag fick gå genom den vanliga växlen. När jag väl lyckades tyckte hon att vi skulle komma ner och visa hennes prickar. Dom hade förövrigt blivit lite mer blåsliknande.
Så vi for ner och in till bvc. Dom var nästan helt säkra på att det var vattkopper. Jag tyckte det såg ut som det också men hade ändå i tankarna att hon haft det. Hon var nästan 4 månader och hade 6-7 pluttar. Men det visade sig att hade man haft det så lindrigt fanns det risk för att man skulle få det igen. Och det fick hon.
Hon är ett litet undantag. Hon skulle inte få det när man ammade. Det fick hon. Risken finns att man får det igen. Ja och det fick hon.
Hon har sovit i Rickards säng i natt. Vi har lite svalare i vårt sovrumeftersom vi kan ha fönstret öppet. Och i natt har hon sovit bra som tur är. Så stackars Rickard har sovit på soffan. Men vad gör man inte för att barnen ska ha det bra. Det är första gången hon sovit hos oss. Vi har försökt någon gång innan när hon varit väldigt orolig men hon har inte velat. Men i natt gick det. Ska bli spännande att se om det är jag som hamnar på soffan i natt eftersom jag ska upp och jobba i morgon.
Hon har hela munnen full med blåsor. Så min matglada tjej vill inte äta. Och det innebär att jag redan har börjat oroa mig över just detta att hon inte äter. Jag VET att det inte är någon fara. Hon är pigg. Men det bara kommer gnagandes iaf.
Så till frukosten i morse fick hon en massa att välja på efterhand som hon ratade sakerna. Jag hade tom köpt vitt rostebröd eftersom det är så mjukt och luftigt. Inget passade donnan. Fil på tallrik, fil i glas, nyponsoppa i glas, välling i glas, välling i flaska. Till slut drack hon iaf nyponsoppa med sugrör. å den muggen står här nu så hon kan äta när hon vill.
Då får vi se hur långdraget detta kommer att bli.
Stackars liten

4 kommentarer:

Camilla sa...

Stackars liten! Inte roligt när de är sjuka :-( Hoppas hon är frisk snart!

Förresten, hur fick du din blogg att bli transparent så man ser bakgrunden bakom texten? Har försökt få till det själv utan att lyckas, argh!

Barnens Hjältar sa...

Stackars lilla tullan :-(
Hoppas blåsorna i munnen försvinner snabbt i varje fall.
Ha en så bra fredag ni kan!

Hallon & Blåbär sa...

Stackars lilla tjejen. Låter inget vidare det där, speciellt inte att ha fått det i munnen, hoppas iaf att det snart är över.

Ha en bra helg!

Camilla sa...

Förbaskat :) Ah well, jag får försöka mig på den där otäcka html-koden som ser ut som grekiska nåndag, håll en tumme så jag inte raderar hela bloggen när jag håller på! *ahaha*

Hoppas lillan är bättre idag!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails