2009/09/16

Fullbokat schema

Det är mycket nu.
Vi har snart fullbokat helgerna i oktober och november känns det som. Och då har vi inte lyckats få in när vi ska fira tjejerna och när Molly ska ha sitt barnkalas.
Oktober
3-4 jobbhelg

10 Fira Pia
11 ev fira tjejerna

17 Rickard till Tyskland
18

24-25 jobbhelg

31 Rickards 40-årsfest

November
7 ev barnkalas för Molly
8 dop Elliott

14 semester Hallowenfest
15 semester sova;-)

21 ev stinsen
22

28 Josses bröllop
29

Vi ska ha 80-talstema på Rickards fest igen. Gillar det skarpt och det var så lyckat när han fira 30 och hade 80-tal. Blir lite favorit i repris.
Jag skulle vilja ha 80-talsinspererad mat då också men jag kommer inte riktigt på vad. Ska vi ha något varmt måste det vara något man kan värma lätt på en vanlig spis och det är väl mest soppor man kan gör det med. Och någon 80-talsinsperarad soppa kommer jag inte på. Funderade lite på någon köttfärssoppa. Det kan man ju variera lite som man vill. Har läst om någon pizzasoppa och det är lite annorlunda. Jag får väl klura lite till.
Efterrätt funderar jag på någon stor muffins av något slag. Men det är inte speciellt 80-tal. Eller? Jag hade nog behövt lite expertråd känns det som. Det blir ju lite begränsat i utvalet eftersom man blir så många och så finns det bara en vanlig spis. Hade jag kunnat värma hade jag gjort en kasslergratäng för den bara skriker 80-tal. Fast om man på någotvis hade kunnat värma hemma, där och kanske hos grannen och haft någon vagn och fraktat ner det på så hade det faktiskt kunnat gå.
Känner mig lite som snillen spekulerar just nu;-).

Jag tar tacksamt emot tips om det är någon som har något att ge mig. Men det måste vara något som är lätt att göra.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails