2009/09/19

Sol från en klarblå himmel

Åh det är så härligt väder ute.
Solen skiner från en klarblå himmel och det är nästan vindstilla.
Jag och tjejerna tog oss en promenad upp till by. När jag var och handlade igår glömde jag ju lite saker så det var vi handlade idag. Läste någonstans att man är och handlar minnesluckorna. Och det kan nog stämma ganska bra på mig, om inte mycket bra.
Vi gick ner om slingan så Lilly med kunde springa fritt. Hon har inte varit ute sen förra torsdagen pga kopporna. Idag tog rundan nästan 3 timmar men då var dom och lekte mycket i skogen.
Man märker ganska fort hur allt förändras. Hösten närmar sig. Dom var ute och sprang i skogen och i alla prasslande löv. Ormbunkarna hade vissnat och var bruna och fula. Kom en lätt bris när vi gick längsmed sjön och den var riktigt kylig.

Jag tycker inte om hösten. Jo jag tycker om löven när dom ändrar färg. Bokbacken blir otroligt fin när det är grönt, gult och rött. Men annars gillar jag inte alls det. Allt bara dör och det är så långt tid innan allt börjar om. Mörkt och grått blir det efterhand. Och kallt. Usch och fy. Jag hade kunnat tänka mig sensommarväder året om faktiskt. Bor kanske på lite fel breddgrader då;-).
Sommaren går alltid så jäkla fort. Och i år tycker jag det har bara rusat. Gick och väntade på semester och när det väl kom blev det verken fint eller någon värme. Man kan bli nedstämd för mindre faktiskt.
Men idag har vi njötigt av vädret.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails