2009/09/04

Ofrivilliga tidsoptimister

Har varit iväg på 40-årskalas nu ikväll. Det var dags för kusin att ändra årtionde helt;-).
Vi var i god tid innan vi skulle köra. Barnen duschade och doggen kissad. Kära make skulle bara ta sin plånbok och sedan skulle vi köra. Han letade och letade men plånboken fanns ingenstans att hitta.
I bilen, utanför bilen, i postlådan, inne på hyllan, inne på byrån osv.
Jag kan väl säga att inte ens idag när vi var färdiga och redo lyckades vi komma i tid.
Förstår inte varför de ska vara så svårt att lyckas komma i tid. Riktigt tråkigt är det att alltid komma sent. Och då med tanke på att jag alltid har varit noga med tider. Men att komma i tid till kalas eller annan bjudning verkar vara stört omöjligt nu förtiden.

Väl hemma igen togs letandet upp efter hans plånbok. Han visste med säkerhet att han hade haft den med in. Så fick jag bara för mig att kolla i hans sängbord. Och där låg den tillsammans med ett multiverktyg och en cd-skivsförvarare.
Kan undra vem den skyldiga var;-).
Lilly lägger gärna ner saker i hans sängbord. Vi har råkat ut för samma en gång med hennes snutte. Letade och letade och hon blev mer och mer desperat Och bara av ett infall öppnade jag lådan och där låg den. Måste komma ihåg det till en annan gång.
Skönt iaf att den kom till rätta.

Förresten så mår jag bra igen. Satt i gårkväll och kom på att jag inte varit snurrig på någon timme. Idag har det snurrat till någon gång men det har slutat igen. Hoppas det håller i sig bara nu också för detta vill jag inte ha igen. Riktigt otäckt har det varit.
Nu kan här kanske bli lite ordning här hemma igen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails