2009/09/07

Extra kärlek i mosen

Kände för att ta det lugnt idag på fm eftersom jag ska jobba 14-22 sen. Det gick inte så bra. Är ganska skönt att kunna göra saker nu efter att jag varit sjuk. Så tvätten går där nere och disken är igångsatt. Molly är inkörd på rummet för att plocka upp alla småbitar hon klippt.
Hon älskar att klippa för tillfället. Och det verkar som att ju mindre bitar ju bättre. Hon skriver ut målarbilder på nätet och sen målar hon dom för att sen klippa ut dom. Ser för tillfället ut som kriget på hennes rum. Får väl se hur långt hon hinner innan vi måste köra.
Lilly försöker med städa. Tyvärr är det väl en sak in på rummet och en ny sak ut. Ett evighetsgöra. Tycker att det alltid är mer saker här ute än på hennes rum. Men det är klar det är väl trevligare att vara där vi är kan jag tänka.
Jag är så förundrad över hur dum vår kära dog är. Han körde ner huvudet, eller tuben som en vän säger;-), i påsen och fastnade Molly hjälpte han ut och ställde påsen på golvet igen. Då går han fram och gör samma sak igen. Han är inte smart. Men sen är han ju hund också;-).
Gjorde mos häromdagen. Passade på att lägga ner lite extra kärlek i den:-)

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails