2009/09/16

Anna Ankas syn på saken :-o

Herregud
Jag sitter här och ser säkert ut som en liten fågelunge som ropar efter mat.

Läste precis en artikel i Aftonbladet om den nya serien Lyxfruar. Anna Anka har pratat lite.
Och jag säger bara det. Stackars lilla rika flicka.
Enligt henne ska kvinnor bara gå hemma och vara vackra. Ställa sig på knä om mannen vill ha en avsugning. Man har barnflickor annars blir det för jobbigt att ha barn:-o.
Jag trodde det var en utdöende sort. Att man kan ha en sådan syn på saker.
Det är ju ett hån mot sig själv att vara så underkastad mannen. Att man väljer att ställa upp på allt för att det är ens skyldighet som kvinna. Att det är kvinnans fel om mannen är otrogen om hon lämnat honom otillfredställd. Jag vet inte vad jag ska säga. Är ganska stum.
Det är inte så att hon är av den äldre sorten heller. Hon är strax innan 40.
Men vad gör inte vissa för att få vara rika.
Det som är skrämmande i detta fall är att dom har två barn och frågan är vad dom lär sig. Ja det är väl egentligen ingen fråga eftersom barn lär sig hemifrån.
Ja jag säger då det.
Då lever jag hellre med lite pengar om en man som älskar mig precis för den jag är. Jag kan leva med mig själv för jag gör inget som jag inte vill sexuellt. Bara tanken på att ställa upp bara för att han vill är ganska skrämmande. Att säga nej är ALLAS rättighet. Händer även här, jag kan också bli sjuk;-)
Man kan tycka att mannen skulle reagera. Att han vill sätta på sin fru fasten hon inte känner för det. Hon blir ju bara ett objekt.
Nej det är helt otroligt.

1 kommentar:

Mother, Married & Twenty sa...

Håller med, det är sjukt tragiskt att det fortfarande finns kvinnor som i princip sparkar på sig själva och sitt egenvärde samt uppmuntrar andra att göra detsamma.

Undrar förresten vad som kan vara viktigare än att ta hand om sina egna barn när man ändå går hemma om dagarna...?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails