2009/03/01

Sexparty

Känner mig ganska seg idag. Här finns ingen riktig go alls idag. Konstigt;-).
Var på sexparty hos Josse igår.
Vad leksaker det finns. Blev nästan lite rädd när hon dukade upp "gottebordet";-). Stora, små, långa, korta, plast, latex, silikon. Glid med choklad, jordgubb, exotiskt eller tuttifruttismak. Vibratorer som såg ut som läppstift för att man lätt skulle kunna ha dom med i väskan diskret. Sen fanns det med sugpropp som man kunde sätta på kylskåpet tex. Fasen vad rent det skulle ha varit framför kylskåpet om man haft en sådan;-).
Vi hade riktigt roligt igår. Josse bjöd först på mat och dricka när vi kom. Höll mig till cider igår. Är riktigt längesedan jag drack mig berusad. Det blev det igår. Dansade och höll igång hela kvällen. Min typ av kväll:-). Var inte hemma förren vid halv 5 i morse:-0. Fick följe halvvägs hem. Letade sen upp hemnumret på mobilen och gick med telefonen i jackärmen, redo att trycka på ringknappen ifall det skulle vara något. I andra handen höll jag en penna, redo att hugga med;-). Ja som jag sa så var jag lite lätt berusad och det var kanske inte så genomtänkt. Men det kände bra iaf när jag gick hem.

Vaknade först redan halv 8 i morse. Huvudet kändes ett nummer för litet. Var uppe och tog två panodil och kröp ner igen. Sov till och från fram till klockan 12. Blev lite brunch. Fattades 2 små saker till midda´n så jag traskade upp till affären och handlade. Var så skönt att komma ut och få luft. Han inte mer än hem förren jag hade fått huvudvärken tillbaka så det var bara att ta fler tabletter och lägga sig en stund till. Nu mår jag bra. Har precis ätit middag och är så nöjd så. Har ändå en känsla av att det kommer att bli en tidig kväll ikväll. Funderar på om jag ska ner och sätta på bastun för jag kan tänka mig att efter en bastu hade jag mått ännu bättre. Jag funderar;-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är så kul med såna partyn, man blir fnissigare än tillåtet haha.
Har iofs bara varit på ett men kul var det :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails