2009/03/09

Ätbara kritor?

Det har gått i ett idag tycker jag.
Molly bet Lilly i fingret igår och det gick hål. Idag vid frukosten tyckte jag att hennes finger var rött och svullet så det var bara att ringa upp till vårdcentralen. Det var bvc Lisa som svarade och hon tyckte att vi skulle komma upp och visa. Ordinationen blev baddning med alsollösning. Blev det minsta varplutt i det skulle vi komma och då blev det pencillin. Hoppas vi kan stoppa det med baddningen nu då. Passade faktiskt på att fråga om Lillys prat, eller avsaknaden av prat, när jag ändå var där. När dom var 18 månader behövde dom inte prata alls utan det viktiga var att dom förstår. Och det gör hon ju verkligen. Känns skönt för både jag och Rickard har funderat över det men man blir ju inte färdig att ringa och fråga. Men nu kan vi vara lugna:-).
Molly har pratat om att spela hela dagen. Jag tyckte faktiskt att vi kunde göra något annat tillsammans. Så datorerna har inte varit på förren nu. Duktiga vi är:-).
Plockade fram kritor och pärlor och sen satt vi oss vi köksbordet och var kreativa. Köpte stora kritor till Lilly igår. Det är igentligen sådan som man ska ha på fingert men dom passar bra i handen på henne. Blev ju inte så mycket ritande för hennes del.
Ska man äta dom? Jag radar upp dom och ser vilken färg som smakar bäst;-)
Men hej, man kan ju stapla dom. Vilket högt torn det blev. Gäller att ha tungan rätt i munnen nu då.
Är riktigt imponerad av Mollys teckningar. Tillhör kanske att föräldrar är det men jag tycker faktiskt att dom var riktigt fina. Hon ritar flickor och pojkar med armar och ben, fingrar och tår, hår och öron. Tycker det har gått fort från hennes huvudfotingar.
Ritar mig själv och jag står på en trappa:-)
Det var bara roligt att pärla en liten stund sen ville jag också prova Lillys fina kritor.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails