2009/03/23

Korall

En arbetskompis till mig har börjat sälja Korall. Hon är tydligen en av få återsäljare i Europa. Jag har lite svårt att förklara men det ska vara bra för att den återhämtar cellerna så att dom mår bra. Låter lite kvacksalveri men jag har provat. Är inne på min tredje dag.
Jag provar denna:
( Bilden är lånad från http://www.ericssonscoral.se/ )
Jag går här nu och väntar på mina avgiftningssymptom. Funderade lite igår efter bastun om det kan vara så jäkligt att det är pga dessa som jag haft det kämpigt på löpbandet. Men samtidigt tycker jag att det har kommit väldigt fort i sådana fall. Men det kan man kanske få efter bara några dagar. Får höra med henne idag. Jag har dessutom ont i ryggen och jag är svinigt trött. Men trött har jag varit ett bra tag men just nu är jag så trött så det gör ont i ögonen.
Jag gick ändå och la mig vid halv 12 igår och i morse sov tjejerna ända till halv 8 så jag har sovit många timmar inatt och ändå är jag så trött. Det är så jobbigt för man känner sig inte klar i huvudet när man är så trött. Känner mig tankspridd och glömmer saker. Förra veckan förla jag nycklarna tre gånger på jobbet. Och det gör jag som brukar ha stenkoll på nycklar och plånböcker. Fast det har kanske lite mer med stressen jag känner från jobbet med alla nerdragningarna att göra kanske.
Hur som helst så känner jag mig inte riktigt ok just nu. Jag hoppas att detta korall kan hjälpa lite. Det ända som är nackdel är att när man tar det så känns det som om man har grus i hela munnen. Man skulle kunna lägga pulvret direkt i munnen och svälja ner med dricka men det var riktigt äckligt så jag blandar det med lite vatten istället. Inte lika farligt men ändå inte gott.

2 kommentarer:

Anonym sa...

HOUSE OF WELLNESS
http://johannaek.blogg.se

min blogg om kost, träning & allt annat hälsosamt. Läs bl.a om hur du ökar fettförbränningen med rätt kost & träning inför sommaren och även resten av året.. :)

Hoppas du hittar massor med inspiration och motivation! Ha en bra dag=) mvh Johanna

Anonym sa...

Spännande, berätta gärna hur det går :-)
Tack tack..känner mig bättre idag :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails