2009/03/19

Stora lekplatsen

Satt vid frukosten i morse och kände att jag måste hitta på något med barnen. Har jobbat tre ganska långa dagar nu så tiden med dom har varit minimal.
Sol från en klarblå himmel och nästan vindstilla. Perfekt dag att vara ute. Bestämde mig för att åka till grannhålan. Där finns en stor lekplats. Sådana fina saker har inte vår kommun råd med. Iaf så kom vi iväg. Hade lovat att vi skulle fika ute också så vi fick göra ett snabbt stopp på affären. Varsen risifrutti till dom och en stor pizzabulle som dom delade på. Kunde inte bli så mycket bättre och smidigare fika.
Bil med fjädrar under. Man kan skaka den så det känns som om man kör där det är skumpigt. Känner sig lite som Ace Ventura i Den galopperande detektiven;-).
Lilly tog det säkra före det osäkra och parkerade sig på golvet.
Molly hoppade upp och satt sig vid ratten. Det första hon gör är att leta efter säkerhetsbältet. Hon sa dessutom till mig att jag skulle akta mig för man fick inte gå framför bilen. Vi har lärt henne bra;-). Sötnosar♥

Fikapaus

När vi gick tillbaka till bilen passade vi på att gå bort till ankdammen också. Vi hade bara hunnit en liten bit fram mot den innan ankorna bara välde fram mot oss. Dom vanliga ankorna höll sig ändå på lite avstånd men där var två stycken större, eller om det var gäss?, som ville gå ända fram till oss. Tyckte det var lite otäckt eftersom Lilly satt i vagnen och var i precis höjd men den.
Lilly somnade direkt i bilen när vi körde hem. Jag la henne när vi kom hem igen och hon sover nu.
Har varit så skönt idag.
Nu är det väl bara för mig att ta tag i allt som kanske skulle ha gjorts i fm.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails