2009/03/06

Odd Thomas

På bokrean på maxi i förra veckan fick jag tag på både Kíng och Koontz böcker. Tycker annars att deras böcker inte brukar reas ut.
Lyckades få tag på andra boken om Odd Thomas, Alltid Odd, så nu har jag börjat läsa igen. Har inte läst på väldigt länge. Jag som alltid läst mycket gör tyvärr inte det längre. Men kommer det en ny Koontz bok så bara måste jag ju läsa den. Ser framemot dom andra böckerna om Odd också. Trodde bara det fanns en till men hittade en sida om bara Odd Thomas och såg där att det finns sammanlagt 5 böcker. Så hoppas dom kommer på svenska snart då . 3 härliga böcker till om Odd.
Vet faktiskt inte varför jag fastnat så mycket för just Koontz. Har läst allt med honom utom dom nyaste. Tycker han skriver lätt och bra och framförallt mycket spännande. Älskar hans böcker:-)

Sen fick jag även tag på 3:an och 4:an i serien om Revolvermannen, Roland av Gilead. Ska finnas 7 delar och det är bara 1:an och 2:an som tidigare gets ut. Men jag har tröttnat lite på King. Ganska synd. Men jag kommer att läsa dom sen det vet jag. Rickard blev iaf eld och lågor när han fick 4:de delen för den har han väntat på. Jag tror faktiskt att 5:an också kommit ut. Men den får vi vänta med.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails