2009/03/27

Ikeatripp

Ska snart köra upp till ikea. Måste ha tag på en högre pall som Lilly kan använda när hon tvättar sig. Hon når ju inte upp med dom vanliga pallarna och jag tycker att tvättlapparna är så äckliga nu så det är en ny pall som gäller.
Vi ska på 40-års kalas om några helger också så jag tänkte att jag skulle se om jag hittar någon present också. Funderade först på att köpa en korg och fylla med kryddor men det blir så dyrt. Har lite funderingar på att köpa samma korg men köpa lite småplock som tex en filt, glas och annat husgeråd. Det kan kanske blir bra. Får se vad jag hittar. Hade varit skönt att ha den presenten ur världen så den inte kommer som en liten överraskning precis innan bb nästa gång för att man har glömt bort det.
Blir tyvärr lite knapert denna månaden. Har många stora räkningar som kommer nu. Det är så tråkigt när man har dessa månaderna som dom samlas på. Vi har undanlagt men det täckte knappt något.
Mer kärlek som gäller denna månaden då. Alltid något positivt;-).

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ha det så kul på Ikea!!

Anna-Carin sa...

Hej!tycker det inte är annat än räkningar..när vi fått undan våra så dipper det ner nya.
Föstår inte hur det kan komma sig :-)Att besöka IKEA är kul,jag behöver tavelramar,ekonomin tillåter inte det just nu så de får vänta.
Kram // Anna-Carin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails