2011/05/02

Styled by Lilly

Är man 3,5 år gammal så vet man vad man vill. Det kan denna mamman intyga i alla fall.

Lilly har den senaste tiden blivit mycket intresserad av kläder. Hon001 går och plockar ihop vad hon ska ha på sig själv. Ibland i alla fall. Men dagar hon gör det kan hon få lite härliga kombinationer på sig. Och dom dagarna få hon ha det på sig också för den fighten är väldigt onödig att ta. Hon tycker ju hon har varit jätteduktig och är jättefin så jag tycker inte jag ska gå in och plocka ner den känslan. Ser det allt för bedrövligt ut har jag lyckats styra upp det lite men oftast tycker jag det är ganska ok.

 

002Idag blev det en härlig kombination med lila top med blommor på som matchades med en svart och vitrandig Hello Kittykjol. Och som toppen på cupecaken, fast här på botten, ett par rosa strumpisar med glittriga prickar på. Helt by Lilly-style.

Och tydligen ska man posera såhär också när man blir fotad.

Ps. Jag lovar att det inte ska bli några fler dagens outfitinlägg. Men detta var inget vanligt sådan som görs för att visa vilka märken man väljer till bebisen/barnen. Detta var ju helt Styled By Lilly.  

 

 

4 kommentarer:

Ann-louise sa...

Det va väl ingen tokig kombination??

Nettan sa...

Kanske inget skräckexempel men kanske inget jag själv skulle ha satt ihop :-)

Emelie sa...

Blev en fin outfit ;D Blir kanske en stylist i framtiden :)

Nettan sa...

Ja man vet ju aldrig. Då får vi lägga till stylist till listan på vad tjejerna vill bli. Fast det är mest Molly som redan planerat med sina rockstjärendrömmar, att hon ska bli doktor och laga ben samt bli polis. Bra med drömmar :-). / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails