2011/05/22

En liten möhippa

Minsann så sitter vi här alla idag och överlevde jordens undergång igår. Ganska häftigt att fixat det ännu en gång.

027Gårdagen var en rejält lång dag. Nu var det ju inte längre än någon annan dag men vi var igång från morgon till kväll.
Anledningen till detta var att ett gäng herrar i olika delar av livet samt med väldigt olika ställningar började dagen med att storma vår brud. Japp, möhippa på g. Så där stod vi, hallick, drängar, kapten, bonde, cowboy och fler och dessa goa gubbar hade hon fri tillgång till hela dagen.

042

Jag vet inte om hon kände sig ganska säker på att hon skulle klara sig med den gröna fina slöjan. Men ack så fel hon hade. Med en liten slant på fickan fick hon själv inventera modebutik A ´la Second hand. Och där fanns en uppsjö med kläder att välja mellan. Allt från storblommigt till modernt hemmagjort. Till slut fastande hon för, eller gubbarna fastnade för, en söt ljusgrön klänning som visade mycket hud. Fint skuren upptill med en modern tyllkjol nertill. Till detta fanns en otroligt vacker västkorsett som på ett modernt sätt snörades på.

055Vi började sedan en liten vandring där hon bland annat hjälpte 3 behövande personer över vägen. Gick utmärkt även om någon sa nej följde hon snällt med en dam över. Det märks när man arbetar med människor eftersom man känner vilka som är behövande.
Så fortsatte vi gatan ner. Sista huset på höger sida stod där sedan ett glatt leendes äldre par. Och där mellanlandade vi på lite dricka, paj och lekar. Ett alldeles behövlig paus. Denna gubben vågade ta sig en blå burk med gult bubblande innehåll. Man ville ju orka med hela dagen och med tanke på hur ofta, not, denna gubben dricker alkoholhaltiga drycker så gjorde han rätt i att vara försiktig.

090

Mitt inne i ett villakvarter stannade vi för nästa anhalt. Ute på en terrass satt vi sedan och väntade. Sadisterna i oss var på i full gång och peppade bruden för det erotiska film som skulle spelas in bakom den stängda vita dörren. Ja menar det är ju bra om skorna matchar underkläderna i dessa sammanhang. Så öppnades den vita dörren och i dörröppningen stod nu en man, helt klädd i svart, och bjöd in oss. Vi kom in i studion, musikstudio istället för filmstudio till brudens lättnad (tror jag i alla fall). Och där fick hon sedan stå bakom den stora glasrutan, till allas beskådning. Sedan kom nog 10 minuters hysteriskt skrattande och fnissande. Vi hörde allt och jag vet inte om hon förstod det först. Det var inte många ögon som var torra då kan jag nog säga. Vi skrattande så vi låg dubbla av hennes skratt. Ja sedan började hon sjunga. Och jag är ledsen att såra bruden men någon Madonna är hon inte. Med sig ut hade sedan tärnan, eller hallicken för kvällen, med sig en vit skiva. Och på denna skiva finns innehåll som är ganska konfensiellt.

Efter en sådan eftermiddag var vi ganska hungriga. Men först lite bowling och jäkla vilka proffs vi inte är. Vi åt en underbar grillbuffé där också och sedan var vi fit for fight igen.127

En liten underbar påfågeldans hann och också med ute på terrassen vid bowlingen. Med ett litet prrrr, prrrr läte fällde hon ut sina stjärtfjädrar för att locka till sig eventuella hanar som kanske gick där ute på fältet. Dock fick hon inget napp denna kväll med sin dans men vi visste alla att hennes toffel-sparv fanns tryggt hemma i boet.

Vi avslutade denna underbara dag hemma hos en av våra goa gubbar. Så med mer sång hälsade vi söndagen välkommen. En söndag som nu känns välkommen eftersom vi fortfarande finns här efter undergången.
Tack alla inblandade för en underbar dag.

016 
Undertecknat
Den buskige

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails