2010/09/07

Ska ni inte ha en son också??? Gah

Hur kommer det sig att folk tar för givet att om man har två eller fler barn av samma kön så måste man köra på för att “lyckas” få en av andra könet?
Är ganska trött på frågan när någon frågar om man har barn och man svara att ja, jag har 2 tjejer.
-Nämen vad roligt får man till svar (eller något liknande) med då får ni försöka med en lite gosse också då.
Jag är supernöjd att jag över huvud taget har lyckats få 2 barn.
En del är bara så jäkla osmidiga i sina konstaterande och frågor.
Jag ville ha barn för barnens skull.
Efter så många års väntan innan Molly kom till med ivf och ett turskott med Lilly finns det inget som säger att vi skulle kunna “göra” ett barn till. Även om vi inte ska ha fler barn så känns det ändå lite i hjärtat när man vet hur svår längtan kan vara.

Så sluta fråga mig om vi inte ska jobba på en son också eftersom vi har 2 tjejer. Här kommer inte fler barn, verken flickor eller pojkar och det är bara så. Och skulle det nu mot förmodan komma ett barn till så gör det för att vi skulle vilja ha just ett barn till, inte för att få en son. 
Så sluta att verka tycka så synd om Rickard för att han inte kommer att få en son. Han struntar i det eftersom vi har 2 friska, fina barn redan.
Så sluta vara så jäkla förvetna om andras liv hela tiden.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!!!
Vet presic hur du känner!!! Du kan tro jag fått den dumma kommentaren alldeles för många gånger. O nu säger folk helt plötsligt "Åh vad roligt, har ni äntligen fått er pojke" Hallå... de va ju inte så att vi skaffar barn för att få det ena eller det andra könet. Vi var helt nöjda efter dom fyra flickorna men Kalle blev ett lite oväntat plus, som vi är väldigt glada för nu såklart =)/ sara-l

Nettan sa...

Ja det är så tråkigt när vissa har den inställningen. Blir bara så sur över sådant. / Nettan

stefanbergmark.se sa...

På Babyvärlden.se diskuterar vi just nu provrörsbefruktning och Nobelpriset i medicin. Gå gärna in och kommentera och länka till era bloggar:

http://www.babyvarlden.se/Nyhetsartiklar/MinStory-Ett-valkommet-nobelpris/

Mvh
Stefan Bergmark

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails