2010/09/05

Öppet eller stängt?

Molly har haft nattgäster här i natt. Julia och Johanna har sovit över. Så nu har hon tydligen haft ett litet pyjamasparty. Det är det anda hon går och längtar efter nu så är det hennes kommande stora party. Vi har inte ens kollat dagar eftersom det nästan är 2 månader till hon fyller år.
I morse bråkade hon och Julia om vilken låt dom skulle sjunga till och dom höll på med detta i 15-20 minuter. Gick inte att prata med dom utan det var bara kink. Men som tur är så har dom varit sams efter det.

019 
Men sen har dom håll till på lekplatsen sedan efter frukost också. Sol och härligt ute även om det är lite höstlikt i vinden.

Och jag förstår inte riktigt. Vännen tycker det är dags att stänga fönstret nu. Vi började öppna det när vi la i täckena men nu kastade han in handduken. Det har ju ändå varit plusgrader hela natten även om det bara varit 1 plusgrad ute. Men man sover så gott det är så svalt i sovrummet. Men jag får väl ge mig. Jag ska inte plåga honom som jag gjorde när jag väntade Molly och jag vägrade stänga fönstret även om det var oktober och kallt. Men då vågade han nog inte riktigt gå i klinch med mig heller. Kan inte förstå det, jag som var så snäll och trevlig när jag var gravid ;-). Nja, en jävla bitch var vad jag var har jag fått höra efteråt av många. Men även det var det ingen som sa när vi var där. Vännen tittade säkert lite extra i smyg efter tatuerade siffror. Ni vet 666 ;-).
Att man kan bli så förändrad av alla hormoner som springer runt i kroppen på en.
I alla fall så får jag väl vara snäll nu då så han slipper att frysa.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails