2010/09/03

Saker, grejer, prylar

Har försökt plocka ihop lite saker som ska med på backluckeloppisen imorgon men hamnar lite här och lite där. Allt på grund av att vi tydligen har grejer precis överallt känns det som. Och frågan är varför vi sparar på allt.
Vi har ett antal säckar med bara leksaker och gosedjur ståendes där nere. Massor av detta är troligtvis bara att slänga medans lite säkert går att sälja. Men där står det och samlar damm, allt för att det gör så ont att göra sig av med saker som tjejerna har haft.
Har lärt mig att sälja kläder nu i alla fall för i början bara samlade jag på det. Så där var flera lådor med bara småbarnkläder som stod där.

Så nu återstår det att se om jag lyckas välja ut vad jag ska ha med mig till loppisen imorgon. För grejer är där till säkert 6 bakluckor om det hade behövts, om det räcker. Problemet är att jag snart börjar jobba och jag har knappt fått fram något. Men, men hoppas att vännen hinner plocka ihop lite senare.

Funderar på att försöka få tag på en sådan hopfällbar klädställning så man hade kunnat hänga upp alla kläder. Lite lättare att se samt att det ser lite trevligare ut.
Så är det någon i Hålan som har en sådan att låna ut så hör gärna av er.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails