2010/04/28

Viktpeppning

Usch jag har känt mig så nere idag.
Hade tid till Vikt-tanten idag med kände lite att jag inte ville för det har verkligen inte gått bra. Jag var så nära att ringa och avboka för jag skämdes men gjorde det ändå inte.

Så jag åkte dit. Kände hur tårarna brände på grund av att jag kände mig dum och misslyckad. Skämdes över att jag inte ska kunna klara låta bli sötsaker när suget kommer. Blir både arg och besviken på mig själv. Jag vill så gärna gå ner men ändå blir det såhär.
Men jag är glad att jag åkte ner idag. För idag kände jag riktigt stöd från henne. Hon dömde inte ett dugg utan bara peppade. Kom med lite tips som till exempel att när suget blev för stort kunde jag ta lakrits eller Ahlgrens bilar för detta var bland det “snälla” godiset.
Vi pratade lite och hon trodde jag kunde ha en liten vårdepression. Var tydligen vanligt när det blir fint ute och allt hopar sig. Man vill göra så mycket men man hinner inte. Och tänker jag efter så är det nu i april/maj jag har tappas suget dom andra gångerna. Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt det mer än att fortsätta kämpa och hoppas att jag hittar tillbaka. Vill inte känna mig misslyckad.

Fick väga mig idag även om det kändes helt meningslöst. Men tur var nog det för efter kände jag mig ändå lite bättre. Den visade nämligen på +-0 och det får jag vara glad över med tanka på vad jag gjort och inte gjort.

Ikväll ska jag och vännen ta kalendern och sätta oss och planera in promenader och skriva in dessa. Det är ändå lättare att få saker gjorda om dom står inplanerade i kalendern.
Då hoppar jag på tåget igen och hoppas verkligen jag kan hänga med långt igen.

3 kommentarer:

Katrin sa...

Att det står på +-0 är ju jättebra!!! Tror att du har tänkt på det även om du "fuskat". Det lilla jag har sett av dig Nettan så tycker jag att det syns mycket på dig att du har gått ner!

Vill du ha promenadsällskap nångång är jag gärna på! Du är jätteduktig!!

Kram

sinneskatten sa...

Det är ett riktigt krig det där med vikten.
Jag är en sån som går ner och rätt vad det är har jag gått upp igen.
Lycka till!

Nettan sa...

Till Katrin :
Tack vännen för dina värmande ord. Precis vad jag behövde höra idag. Och jag hör kanske av mig angående promenadsällskap. Alltid lättare när man är två.
Många kramar till dig :-).

Sinneskatten:
Visst är det ett krig och som vanliga krig är det jobbigt och otäckt ibland. Tack för din peppning :-).

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails