2010/04/24

Varna, varna, verkställ

Våren framfart här nere i södern framskrider till belåtenhet. Vädret idag är soligt men tyvärr blåser det lite så det var inte så varmt som jag trodde det skulle vara

001005 

Attjo, attjo prosit ;-).

008

Jag och tjejerna gick, Molly cyklade, upp till byn tidigare. Godiset inhandlades och dom hade sina egna plånböcker med sig också så dom fick välja en liten sak som dom betalade själva. Medans jag stod där och var pedagogisk med betalningen bildade vi lite kö. Men jag fick bara lite sneda leenden, ni vet sådana man ger en stressad småbarnsmamma med söta barn.
Vi gick faktiskt bort till kiosken sen och hade glasspremiär ute också. Mycket uppskattat. Och jag kom på att jag inte hade några våtservetter med mig. Hmm, dom brukar alltid ligga i vagnen men inte idag. Det är ju inte så lätt att torkad kladdiga fingrar med pappersnäsdukar. Halva näsduken sitter kvar på dom kladdiga fingrarna. Men det värsta gick bort i alla fall.
Och hit var allt frid och fröjd.

Sen gick vi hemåt och halvvägs bröt helvetet lös kan man säga. 
Molly började kinka över att hon inte kunde leka med några tjejer  som bor där vi går förbi. Sedan eskalerade detta. Hon slängde cykeln i backen några gången. Hon skrev och hoppade. Hon cyklade ifrån mig. Och så höll det på.
Så det hela slutade med att hon nu har cykelförbud hela helgen samt att det inte blir något godis alls förutom det hon köpte själv. 
Varna, varna, verkställ.
Så det är första gången hon råkat ut för ett så strängt straff. Men jag är ganska säker att det inte kommer att bli det sista.
Nu någon timme efter hela incidenten verkar hon förstå att hon gjort fel.
Problemet är just nu att hon har en sådan snäll lillasyster som mer än gärna delar med sig av sitt godis till henne men det kan vi inte säga så mycket om.
 

025 056

Vi var ute en runda och studsade också.
Tjejernas hår blir så härligt flygigt.
Lite “Eldfödd” vibbar.

1 kommentar:

Amanda sa...

Vilka underbara bilder! Visst är det härligt att värmen börjar hitta hit igen! Jag älskar verkligen våran. Synd bara att alla pollen ska susa runt i luften med. :)

Hoppas du får en härlig tisdag!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails