2010/04/08

Studsande Lilly och motionerande mamma

Jag skulle göra så himla mycket idag på min lediga dag.
Har väl inte gått riktigt enligt planerna. Även om jag har haft att göra idag så har jag inte fått så mycket gjort. Lite typiskt mig måste jag nog säga.

019
Jag var i alla fall ute en bra stund med en snorig Lilly. Hon behövde ut och ha lite luft.
Klockan halv 4 i natt kom hon in till oss. Sen har hon sovit lite för att sedan rumstera om en jäkla massa. Jag var ganska mör i morse.
Så i natt hoppas jag att hon sover i sin säng.
 

044 
Vi hann inte mer än in innan hon kröp upp i soffan och sussade sött.

029

Bara för att den var så vacker :-). 

046 048

Vännen har putsat alla fönster med idag. Så fint det blev.
Och julgardinerna i köket åkte ner nu med. Jag har inga köksgardiner och bli ju aldrig färdig att köpa några heller så därför har julgardinerna blivit hängandes. Men dom är ju inte super juliga som tur är. Men det blev riktigt bra med dom gardinerna vi hittade.

Jag känner mig riktigt nöjd med mig själv också idag. Det är nog första dagen efter påsk som har varit riktigt bra med maten. Efter en veckas slarvande är det så jäkla svårt att komma tillbaka i dom bra banorna. Men jag hoppas jag hittat dit nu. Idag känns det som det i alla fall.
Jag har gått en riktigt lång runda nu ikväll. Blev inte så rask som jag brukar för jag lyckades locka med mig Josse. Med det gjorde inte så mycket för det var så trevligt med sällskap. Vi ska försöka gå tillsammans 2 gånger i veckan. Hoppas det håller i sig med. Vi har ju en förmåga att bestämma sådant och sedan rinner det ut i sanden för att jag inte orkar fråga henne hela tiden. Men jag håller tummarna för att hon hänger på nu.
Imorgon ska jag kolla vågen. Jag kollade ju nu efter påsk och det var inte så trevligt så jag hoppas det har vänt neråt igen. Borde vara spännande med det känns inte alls så.

Nu blir det lite inspelade CSI :-).

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails