2010/04/26

4:17

Känner mig lite seg idag. Orkar inte göra något även om det skulle behövas. Ska snart iväg och jobba och jag måste komma ihåg att köra lite tidigare för idag och imorgon får vi inte parkera på dagisets parkering. Varför vet jag inte men det satt lappar upp. Så det bli till att parkera på jobbet och gå med tjejerna den lilla biten. Men även om det är en liten bit brukar det inte gå så fort eftersom dom ska göra tusen och en saker samtidigt. Har redan sagt till dom att vi bara ska gå men det har dom nog glömt sen igen. Kan undra om dom brås på sin mamma ;-).

Och anledningen att jag känner mig lite sliten och trött är att jag vaknade av att Lilly gick och tände överallt. Hörde sen hur hon satt på tv:n och sedan kom hon in med fjärrkontrollen och var ledsen.
Vände mig om och kollade klockan
4:17
Kanske inte så konstigt att det inte fanns mer än text-tv på barnkanalen. Så det var bara att gå upp och försöka få henne i säng igen. Som tur var var det inga problem. Sen var det bara att gå en liten runda och släcka ner allt igen. Och har man varit uppe mitt i natten och det varit tänt vaknar man på ett annat vis än om man bara går upp för att gå på toa och bara har det mörkt. Och det känns minsann idag.

Nej nu hinner jag inte sitta här och skriva längre. Får väl i alla fall bädda lite. Ska snart börja med lite lunch också och det blir väldigt avancerat med köttbullar och potatismos.
Ha en bra dag.

 

2 kommentarer:

Anonym sa...

04.17. inte mitt i natten, om man inte ska sova till typ midda..., hehe.! Brukar gå upp ca04.30 mån-freda

Nettan sa...

Kanske inte mitt i natten men alldeles för tidigt att behöva gå upp ;-). Vill helst inte gå upp innan 8 om jag är ledig och barnen tillåter denna "sovmorgon".

Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails