2010/03/20

Varför älskar jag katastroffilmer?

Har precis varit nere och handlat lite. Och när jag gick där och strosade och plockade lite här och lite där slog det mig plötsligt.

001 Kan det vara så jäkligt att det är Scan som kallhuggit vår bokbacke?
Allt för den goda smakens skull. Konspirationsteorin tätnar ;-).

Jag måste nog slå ett slag för att åka ner och handla en lördagsförmiddag. Var ganska lugnt på Maxi. Och idag blev det faktiskt bara Maxi också. Orkade inte flacka runder. Jag börjar jobba 2 så jag kände bara för att ta en liten snabbis. Blir desto längre och mer nästa vecka :-).

Vi såg 2012 igår. En sådan katastroffilm som frun i huset får ont i magen av ;-). Och ont i magen fick jag minsann idag när jag precis hade kommit in på Maxi. Stod och tittade på lite böcker när plötsligt alla lamporna började blinka. Dom blinkade några gånger för att sedan slockna helt. Som tur var tändes dom med en gång igen. Men där stor jag och bara väntade på att marken skulle öppna sig under mig. Att Maxi skulle bli slukat i ett stort avgrundshål ;-). Jag fattar inte varför jag älskar dessa katastroffilmer när jag egentligen inte gillar ämnet alls. Armageddon är också en sådan film. Älskar filmen men får ont i magen av tanken på att det faktiskt kan ligga en globalkiller där ute och bara vänta på att få en träff med jorden. Jag är tramsig, jag vet, men det är jag ;-).

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails